Unesco Vlaanderen

Stem voor het UNESCO Platform Vlaanderen

Gepubliceerd op 12/08/2011 door Unesco Platform Vlaanderen

Het UNESCO Platform Vlaanderen is één van de 24 organisaties die meedingen mee naar De Standaard Solidariteitsprijs 2011. Elke organisatie kreeg tijdens de zomer een pagina in de krant om haar werking en doelstellingen voor te stellen.

Aan het einde van de rit worden twee winnaars bekroond: een jury kiest één winnaar, de tweede wordt gekozen door het publiek. Beide winnaars mogen in het najaar nog driemaal paginagroot en gratis adverteren in De Standaard.

De advertentie van het UNESCO Platform Vlaanderen onderstreept het belang van UNESCO aan de hand van een concreet maatschappelijk voorbeeld: de Europese uitdaging om ervoor te zorgen dat kinderen van Roma van hun recht op onderwijs kunnen genieten. De advertentie is een creatie van reclamebureau 720 degrees en werd mee mogelijk gemaakt door Getty Images.

Het publiek kan van 12 tot 26 augustus 2011 stemmen op zijn favoriete advertentie. We hopen op uw stem zodat we de veelzijdige werking van UNESCO verder kunnen illustreren op originele wijze in de krant.


Bekijk de advertentie van het UNESCO Platform Vlaanderen voor De Standaard Solidariteitsprijs 2011